GRAN PARTIT DEL PMA CONTRA EL MORELL

Base Sense comentaris a GRAN PARTIT DEL PMA CONTRA EL MORELL 155

Els preinfantils van perdre dissabte contra l’Infantil A del Morell en un gran partit dels nostres. 

A l’anada el Morell havia superat als blaus per més de 30 punts de diferència mentre que ahir, menys de dos mesos després, las distancia entre ambdós equips va ser mínima.

El cbt va sortir adormit, massa tou en els primers 10 minuts, però tot i així va ser capaç d’evitar que el Morell marxés en el marcador. En el 3r i 4r períodes els locals van reaccionar, traient-se de sobre la por i competint de tu a tu a un rival teòricament superior. A la mitja part s’arribava amb un ajustat 35-38.

A la represa, el Morell va sortir amb tot l’arsenal, i en el 5è període finalment va aconseguir trencar el marcador i deixar el partit enllestit (40-59). Tot i així, els nois van continuar lluitant fins al final, demostrant que l’ambició d’aquest grup no té límit.

Al final, victòria pels del Baix Camp, 62-78, en un gran partit del CBT que va fer suar de valent al un  rival, teòricament, superior.

Les gran sensacions del partit d’ahir demostren que els nanos estan creixent. És complicat competir contra equips tan superiors a nivell físic, però això ja ho sabíem al començar la lliga, de fet, són tots un any més grans que nosaltres. Al final, el que més importa és que seguim creixent.

Felicitats nanos pel gran treball fet ahir que és el resultat de la gran feinada que feu cada dia.

1,2,3 CBT!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.