GREGORIO CORNEJO SL, NOU PATROCINADOR DEL CBT

Base Sense comentaris a GREGORIO CORNEJO SL, NOU PATROCINADOR DEL CBT 306

El Club Bàsquet Tarragona segueix sumant companys de viatge, i aquesta vegada ho fa amb la incorporació de Gregorio Cornejo SL com a nou patrocinador de l’entitat blava.

L’empresa tarragonina és una de les referents en el moviment de terres i transport en el sector de la construcció. Compten amb més de 25 anys d’experiència, amb un personal qualificat de més de 30 treballadors i ofereixen els seus serveis a tota la província.

Gregorio Cornejo SL i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord mitjançant el qual es converteix en el patrocinador de l’equip mini femení, un dels equips amb més projecció del club. Arran de l’acord, el mini femení passa a denominar-se CBT Cornejo, i incorpora el logotip de l’empresa a les samarretes de joc.

L’acte ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, de l’administrador únic de l’empresa, Gregorio Cornejo, i de l’equip mini femení al complet.

Gregorio Cornejo SL arriba al Club Bàsquet Tarragona amb la voluntat de col·laborar amb un projecte que pretén seguir creixent.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.