HÉCTOR MARÍN DIRIGIRÀ EL SÈNIOR FEMENÍ UN ANY MÉS

Base Sense comentaris a HÉCTOR MARÍN DIRIGIRÀ EL SÈNIOR FEMENÍ UN ANY MÉS 168

El sènior femení del CBT comptarà de nou amb el lideratge des de la banqueta d’Héctor Marín. L’entrenador renova el seu compromís amb el club, amb l’objectiu “d’intentar fer una campanya molt similar a la que vam fer la temporada anterior”, assegura Marín. El primer equip va finalitzar la temporada en tercera posició, competint a un gran nivell i lluitant per les places que donaven accès a la fase d’ascens.

Per a la temporada 2019/20, tant el tècnic com el club apostaran per mantenir el bloc que tants bons resultats va obtenir el curs anterior, amb alguna modificació per tal d’intentar aconseguir un pas més. “No serà fàcil repetir el que vam fer la temporada passada, però sí que intentarem estar a dalt i tenir opcions fins l’últim dia”, és el camí a seguir que marcarà Héctor Marín al seu equip, que competirà un any més a la Segona Categoria.

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.