HIFE, NOU PATRIOCINADOR DEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a HIFE, NOU PATRIOCINADOR DEL CBT 70

L’empresa de transports Hife és el nou patrocinador del Club Bàsquet Tarragona. Hife s’encarregarà d’oferir els serveis de mobilitat dels equips del CBT per tal que aquests puguin arribar als seus compromisos del cap de setmana en les millors condicions pel que fa al transport.

Hife disposa d’una flota d’autobusos que van des de les 25 places fins a les 65. D’aquesta manera queda garantida la comoditat en els desplaçaments per a tots els jugadors, jugadores i staff del club.

El president del CB Tarragona, Jacint Rodríguez, destaca “el pas endavant com a club que suposa que una empresa com Hife col·labori amb nosaltres. Estem molt satisfets que vulguin estar al nostre costat i esperem celebrar molts èxits junts”.

Per la seva banda, el conseller delegat d’Hife, José María Chavarría, valora molt positivament l’acord amb el Club Bàsquet Tarragona. “Per a nosaltres, una empresa de la província i centenària com som, és un orgull col·laborar amb el CBT. És un repte i ho encarem amb molta il·lusió per estar a l’alçada de les expectatives”, conclou.

L’acte ha comptat amb la presència de la plantilla de l’Ibersol CBT, i ha tingut lloc a les Escales Reials del Moll de Costa de Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.