IBERSOL FA ENTREGA DELS APARTAMENTS ALS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP DEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a IBERSOL FA ENTREGA DELS APARTAMENTS ALS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP DEL CBT 146

Grupo Ibersol, un dels patrocinadors principals del Club Bàsquet Tarragona, ha fet entrega de diversos apartaments als jugadors del primer equip del Club Bàsquet Tarragona. La cadena d’hotels i apartaments facilita d’aquesta manera l’habitatge als jugadors del primer equip que són de fora de la província de Tarragona per tal que puguin tenir coberta aquesta necessitat.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha destacat “el compromís que de nou mostra Ibersol amb el bàsquet i amb el Club Bàsquet Tarragona”, a més de mostrar-se “il·lusionat de seguir comptant una temporada més amb Ibersol com un dels nostres patrocinadors principals”.

Per la seva banda, el director d’expansió del Grupo Ibersol, Claudio Javier Pérez, ha assegurat que des de l’empresa “estem molt orgullosos de seguir formant part d’aquest projecte com un dels patrocinadors principals i desitgem al CBT una gran temporada”.

Els apartaments estan situats a Salou, als Apartaments Aqquaria, i donen servei a cinc jugadors del primer equip del CBT.

La temporada 2018/19 és la segona consecutiva que Ibersol és un dels màxims patrocinadors del club i que, a més, dóna nom al seu primer equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.