IBERSOL I CBT JUNTS UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata, Patrocinadors Principals, Social Sense comentaris a IBERSOL I CBT JUNTS UNA TEMPORADA MÉS 75

Amb més de 50 anys en el sector hoteler i immobiliari, Ibersol s’ha convertit en una de les empreses referents en tota Espanya. El seu principal camp de treball es concentra en la Costa Daurada on compta amb una àmplia oferta hotelera amb els millors serveis. A més, Ibersol també està present en altres ciutats d’Espanya com a Valladolid, Mallorca, Sitges o Malgrat de Mar. Ibersol ofereix packs turístics amb les millors experiències per gaudir de les vacances en qualsevol època de l’any. A més, Ibersol posa al servei dels seus clients als professionals millor capacitats.

En un acte realitzat durant la tarda del dijous dia 16, el Club Bàsquet Tarragona i Ibersol han signat la renovació de la col·laboració entre les dues entitats. Ibersol continuarà un any més com a patrocinador oficial del club blau, d’aquesta manera, Ibersol reafirma la seva aposta per fomentar l’esport a Tarragona. El Club Bàsquet Tarragona s’ha mostrat molt satisfet de seguir comptant amb la col·laboració de Ibersol, Jacint Rodríguez, president del club, ha declarat “la col·laboració amb Ibersol és molt important per a nosaltres, porten anys col·laborant amb nosaltres i recolzant-nos en el nostre projecte. Estem molt agraïts” Claudio Javier Pérez, apoderat de l’entitat, ha declarat “estem orgullosos de seguir col.laborant amb el CBT i seguir creixent junts en aquest projecte”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.