IM3, L’EQUIP IMPARABLE

Base Sense comentaris a IM3, L’EQUIP IMPARABLE 199

L’infantil masculí 3 del Club Bàsquet Tarragona està realitzant una temporada perfecta. L’equip que entrena Ángel Rojas no ha perdut encara cap partit en el que portem de lliga o, el que és el mateix, encadena 15 partits consecutius guanyats. Però la gesta de l’equip no acaba aquí. Els blaus no perden des del curs anterior, pel que la xifra ascendeix a 27 partits consecutius amb victòria.

L’IM3, que competeix a Territorial, està format pel mateix equip que la temporada passada, més dos reforços provinents de Carmelites, jugadors que s’han integrat molt bé a la dinàmica de grup i d’entrenaments. El seu entrenador, Ángel Rojas, destaca la bona predisposició dels seus jugadors: “Són nois que treballen molt bé i sempre s’esforcen. Venen d’una dinàmica molt bona de l’any passat, que hem sabut mantenir aquesta temporada”.

A la primera fase del campionat, l’IM3 va comptar per victòries els 9 partits que va jugar i, en la segona fase definitiva en la que es troba l’equip, ja en porten 6. Una vegada finalitzi la lliga, els quatre primers classificats disputaran la Final a 4 de Tarragona, i el seu campió participarà als Campionats de Catalunya Infantil Territorial.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.