INSCRIPCIONS OBERTES AL CAMPUS DE NADAL DEL CBT

EBA Sense comentaris a INSCRIPCIONS OBERTES AL CAMPUS DE NADAL DEL CBT 249

Set dies de bàsquet i lleure al campus del CBT

Amb l’arribada del Nadal, arriba també el campus Bàsquet i lleure-Campus de Nadal CBT. Aquesta edició tindrà set dies de campus. El 27, 28 i 29 de desembre, i el 2, 3,4 i 5 de gener. El campus tindrà lloc al pavelló del Serrallo i a les instal•lacions del Tinglado. La nova edició del Bàsquet i lleure-Campus de nadal CBT comptarà amb dues modalitats, d’una banda la modalitat bàsquet, on els nens i enes inscrits podran gaudir del seu esport favorit. Partits, entrenaments, competicions i fins i tot un entrenament dirigit per Berni Álvarez i jugadors del primer equip del CBT. Tots els entrenaments i activitat de la modalitat de bàsquet estaran dirigits per entrenadors professionals del club. L’altra modalitat és la de lleure, està pensada per nens i joves que els hi agrada tot, no només l’esport. Manualitats, jocs, sortides al Parc de Nadal, al Port de Tarragona i una excursió de natura al Riu Francolí són algunes de les activitats preparades per tothom que vulgui apuntar-se a la modalitat de lleure del campus.

L’horari del campus és de 9 h a 13.30 h, amb un servei d’acollida que aniria de 8 h a 9 h al matí o de 13.30 h a 14.30 al migdia. Els preus depenen dels dies que s’hagin matriculat, el pack per a 3 dies costa 36 €, mentre que el pack per a 7 dies costa 70 €. A més, el preu inclou un abonament per a dos partits del primer equip del club (2 adults i 2 infants), una samarreta, un val de descompte a la botiga Adidas i un val per un menú al McDonalds.

Natàlia Bru és la coordinadora del Bàsquet i lleure-Campus de Nadal CBT, té molta experiència al sector del lleure i ja fa anys que coordina altres campus de prestigi com el Tarragona Estiu Camp, amb més de 300 nens i nenes cada any. Natàlia Bru ha comentat que “aquesta edició porta moltes novetats, ens hem volgut adaptar als gustos dels infants i les necessitats dels pares i mares. Crec que els més petits gaudiran d’un Nadal molt emocionant al campus. La coordinadora del campus de nadal del club blau, també ha volgut parlar sobre els monitors que treballaran al campus “tots són monitors titulats, amb molta experiència amb altres campus, per a nosaltres, la qualitat dels nostres monitors era un fet primordial, i hem reunit a un equip humà molt professional”.

Les inscripcions al campus ja es poden fer a les oficines del Club Bàsquet Tarragona, situades al pavelló del Serrallo, o per internet a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat També es pot rebre més informació trucant al 977 23 75 58.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.