INSCRIPCIONS OBERTES PEL TEC SETEMBRE

EBA Sense comentaris a INSCRIPCIONS OBERTES PEL TEC SETEMBRE 49

Tindrà lloc de l’1 al 8 de setembre

Aquest Setembre, el Club Bàsquet Tarragona i el col·legi Sant Pau de Tarragona organitzen el TEC Setembre, amb la mateixa filosofia d’èxit del Tarragona Estiu Camp, el TEC Setembre oferirà als pares la possibilitat d’inscriure als seus fills en un campus de referència una setmana abans de l’inici del curs escolar. El TEC Setembre ofereix dos packs; d’una banda el pack casal, dirigit als més petits, els nens i nenes des de P3 fins a 1er s’ho passaran molt bé realitzant tot tipus d’activitats amb els monitors, esports per fomentar la psicomotricitat, manualitats, anglès i moltes més coses. Pels més majors, també s’ofereix el pack Multiesport, on els nens i nenes coneixeran tot tipus d’esports de la mà dels millors monitors. Handbol, bàsquet, futbol, voley i molts més. L’horari serà de 9:00 a 13:30h, però el TEC Setembre també ofereix un pack menjador fins a les 15:00 i un servei d’acollida de 8:00 a 9:00.

El TEC Setembre neix per la necessitat de molts pares i mares que tornen al treball abans de l’inici del curs escolar. El TEC Setembre pretén posar solució a aquesta necessitat de la manera més divertida i positiva per als nens i nenes. Els monitors amb àmplia experiència en altres campus d’estiu, coordinadors titulats i les millors instal·lacions per poder oferir el millor servei als nens i nenes que decideixin apurar els seus últims dies de vacances al TEC Setembre.

Les inscripcions al campus ja es poden realitzar a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat, o a les oficines situades en el pavelló del Serrallo. Tota la informació sobre el TEC Setembre la pots trobar trucant al 977 237 558.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.