INSCRIPCIONS OBERTES AL TARRAGONA ESTIU CAMP

EBA Sense comentaris a INSCRIPCIONS OBERTES AL TARRAGONA ESTIU CAMP 268

Ja pots fer la teva inscripció al millor campus d’estiu

Arriba l’estiu i de la seva mà arriba el Tarragona Estiu Camp, el Club Bàsquet Tarragona i el Col·legi Sant Pau organitzen un any més un dels campus referents a la província. El Tarragona Estiu Camp (TEC) tindrà lloc a les instal·lacions del Col·legi Sant Pau, ubicat al centre de Tarragona. Una pista de futbol 11, diverses pistes de futbol 5, pistes de bàsquet, gimnàs, sala de vídeo, pati per als més petits i sobretot una gran piscina són algunes de les meravelloses instal·lacions que els nens i nenes del TEC podran gaudir aquest estiu. Aquest any el TEC obrirà les seves portes el 25 de juny i acabarà el 27 de juliol, en total cinc jornades de diversió, esport i activitat al campus d’estiu del CBT i el Sant Pau.

Com cada any, el Tarragona Estiu Camp ofereix un àmplia varietat d’ofertes per nens, nenes, pares i mares. Respecte als horaris, el TEC començarà a les 9h, però per als pares i mares que entrin aviat a la feina s’ofereix l’opció d’un servei d’acollida que obre a les 8h. En funció dels horaris i les necessitats, es pot inscriure a l’horari de matí, horari de menjador o horari de tarda fins a les 17h. A més, el Tarragona Estiu Camp ofereix l’opció de fer la inscripció per setmanes. Per als més petits també s’ofereix una àmplia possibilitat d’opcions. En funció dels gustos dels petits es pot apuntar a la modalitat de Bàsquet, Futbol, Dança, Multiesport o Atletisme. A més, tots els nens i nenes, de la modalitat que sigui, tindran activitats diàries a la piscina. Un any més, el Tarragona Estiu Camp comptarà amb els millors professionals del món del lleure, monitors amb titulació i anys d’experiència per aconseguir que el TEC es mantingui com un dels campus d’estiu preferits dels nens i nenes.

Natàlia Bru és la coordinadora del Tarragona Estiu Camp, compleix el seu vuitè any al campus, el quart com a coordinadora i porta 11 anys treballant com a monitora de lleure. “Esperem una bona acollida del nostre campus, fa molt temps que treballem i crec que hem aconseguit oferir un producte molt complet per a pares i mares, i molt divertit per als petits” ha comentat la coordinadora. Natàlia Bru també ha volgut parlar de les instal·lacions del campus “són unes instal·lacions magnífiques, la piscina és una de les activitats preferides dels nens, sobretot els dies de molta calor, però en general totes les instal·lacions són molt completes”.

Les inscripcions al Tarragona Estiu Camp ja es poden fer, a la pàgina web del Club Bàsquet Tarragona www.cbtarragona.cat pots trobar tota la informació i realitzar la inscripció online. També es pot fer a les oficines del club situades al pavelló del Serrallo, per a més informació es pot trucar al 977 237 558

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.