CB TARRAGONA I IQOXE RUBRIQUEN L’ACORD DE PATROCINI

LEB Plata, Patrocinadors Oficials, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a CB TARRAGONA I IQOXE RUBRIQUEN L’ACORD DE PATROCINI 319

CB TARRAGONA I IQOXE RUBRIQUEN L’ACORD DE PATROCINI

IQOXE (Indústries Químiques de l’Òxid d’Etilè) es va convertir en patrocinador OFICIAL del Club Bàsquet Tarragona la temporada passada. En el marc de la Fase d’Ascens a LEB Plata l’empresa va voler renovar l’acord amb el club i ahir es va formalitzar aquest acord presencialment. “És molt important per nosaltres que les empreses del territori ens facin costat, i que a més apostin per nosaltres renovant els acords que tenim amb elles com ha fet IQOXE”, ha declarat Núria Grados, presidenta del Club Bàsquet Tarragona.

Per la seva banda José Manuel Segura, director general d’IQOXE, s’ha mostrat “content per l’oportunitat de continuar col·laborant amb l’esport de Tarragona i en concret amb el CBT, una entitat històrica amb la qual compartim valors com l’aposta per la qualitat, la formació, l’esforç i la proximitat”.

Així mateix, Segura ha destacat que “a IQOXE donem molta importància al treball en equip, tal com fa el CBT amb tots i cadascun dels seus equips, des de les etapes formatives fins als sèniors”.

IQOXE és una companyia petroquímica, dedicada a la producció d’Òxid d’Etilè, glicols i derivats de l’Òxid d’Etilè, situada a la Canonja. Els seus productes són essencials per al nostre dia a dia, ja que entre els seus usos i utilitats hi ha el de desinfectant per a aplicacions mèdiques; anticongelants; aplicacions per a tèxtil, aïllament i plastificants; farcits de matalassos i peces plàstiques d’automoció; additius per a pintures, ceràmica, adhesius, higiene personal, cosmètica, humectants, detergents, etc.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.