IQOXE RENOVA EL PATROCINI AMB EL CLUB

LEB Plata, Patrocinadors Oficials, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a IQOXE RENOVA EL PATROCINI AMB EL CLUB 238

IQOXE (Industries Químiques de l’Òxid d’Etilè) es va convertir en patrocinador OFICIAL del Club Bàsquet Tarragona la temporada passada. Ara, en el marc de la Fase d’Ascens a LEB Plata ha volgut renovar aquest acord amb el club per ratificar l’aposta feta la temporada passada. “Estem contents que IQOXE vulgui renovar l’acord amb nosaltres una temporada més, és el que necessitem, que les empreses del territori apostin pel nostre projecte i s’hi vulguin sumar”, ha declarat Núria Grados, presidenta del Club Bàsquet Tarragona.

Per la seva banda José Manuel Segura, director general d’IQOXE, s’ha mostrat “content per l’oportunitat de continuar col·laborant amb l’esport de Tarragona i amb una entitat històrica, amb la qual compartim valors com l’aposta per la qualitat, la formació, l’esforç i la proximitat”.

Així mateix, Segura ha destacat que “a IQOXE donem molta importància al treball en equip, tal com fa el CBT amb tots i cadascun dels seus equips, des de les etapes formatives fins als sèniors”.

IQOXE és una companyia petroquímica, dedicada a la producció d’Òxid d’Etilè, glicols i derivats de l’Òxid d’Etilè, situada a la Canonja. Els seus productes són essencials per al nostre dia a dia, ja que entre els seus usos i utilitats hi ha el de desinfectant per a aplicacions mèdiques; anticongelants; aplicacions per a tèxtil, aïllament i plastificants; farcits de matalassos i peces plàstiques d’automoció; additius per a pintures, ceràmica, adhesius, higiene personal, cosmètica, humectants, detergents, etc.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.