IQOXE NOU PATROCINADOR DEL CLUB BÀSQUET TARRAGONA

LEB Plata, Patrocinadors Oficials, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a IQOXE NOU PATROCINADOR DEL CLUB BÀSQUET TARRAGONA 193

IQOXE (Industries Químiques de l’Òxid d’Etilè) es converteix en nou patrocinador OFICIAL del Club Bàsquet Tarragona. Amb aquest acord la companyia -única productora d’òxid d’etilè a la Península Ibèrica i pertanyent a CL Grupo Industrial-, “referma el seu compromís amb l’esport del nostre territori, unint els seus esforços als del nostre club, en la defensa del bàsquet com a eina per transmetre un conjunt de valors bàsics en l’evolució de les persones: solidaritat, constància, treball, compromís, respecte, inclusió acceptació de l’adversari, responsabilitat, etc.“ ha declarat Jacint Rodríguez, president del Club Bàsquet Tarragona, qui també ha agraït la predisposició d’IQOXE a la ràpida arribada a l’acord de patrocini i el seu compromís amb el club.

Per la seva banda Javier de Benito, director general d’IQOXE, ha agraït al CBT “l’oportunitat de col·laborar amb l’esport de la ciutat de Tarragona i amb una entitat històrica”, amb la qual IQOXE comparteix “valors com l’aposta per la qualitat, per la formació, pel quilòmetre 0 i la connexió amb l’entorn”. Així mateix, De Benito també ha destacat que “a IQOXE donem molta importància al treball en equip, i el CBT és un clar exemple tant amb els seus primers equips masculí i femení, com sobretot, amb l’excel·lent feina que desenvolupa amb els equips de formació, en un club que aglutina 23 equips i més de 300 jugadors”.

En virtut d’aquest acord, IQOXE estarà present a les samarretes de l’Ibersol CBT de Lliga EBA i del Volvo Diselauto Tarraco CBT que competeix a la Primera Catalana Femenina, apostant també per l’esport femení de la província, en clara referència a la igualtat.

L’acord s’ha formalitzat aquesta tarda a les 16.30 h, en un acte al Pavelló del Serrallo amb la presència de dues jugadores del Volvo Diselauto Tarraco CBT (Carla Ruiz i Yasmina Velasco) i dos jugadors de l’Ibersol CBT (Kristian Mendes i Marc Buscail).

IQOXE és una companyia petroquímica, dedicada a la producció d’Òxid d’Etilè, glicols i derivats de l’Òxid d’Etilè, situada a la Canonja. Els seus productes són essencials per al nostre dia a dia, ja que entre els seus usos i utilitats hi ha el de desinfectant per a aplicacions mèdiques; anticongelants; aplicacions per a tèxtil, aïllament i plastificants; farcits de matalassos i peces plàstiques d’automoció; additius per a pintures, ceràmica, adhesius, higiene personal, cosmètica, humectants, detergents, etc.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.