IRENE DOMÈNECH SEGONA INCORPORACIÓ PEL VOLVO CBT

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a IRENE DOMÈNECH SEGONA INCORPORACIÓ PEL VOLVO CBT 82

El Volvo Diselauto Tarraco CBT incorpora a Irene Domènech, provinent de l’AB Salle Tarragona.

La jove jugadora tarragonina (22 anys) es tracta d’una incorporació molt interessant pel primer equip femení del club, gràcies a la seva versatilitat ja que pot ocupar totes les posicions del camp, tot i que últimament destaca per ocupar la posició d’aler. Es tracta d’una jugadora amb bon maneig de pilota, envergadura i alçada (1,75 m).

La temporada passada amb l’AB Salle Tarragona a Segona Catalana, va tenir un paper molt important dins de l’equip. Gràcies a això, Irene ha volgut donar un pas més en la seva carrera basquetbolística, i malgrat aquesta poca experiència en la categoria, de ben segur  serà una jugadora molt important pels esquemes de l’entrenador de l’equip, Hèctor Marín.

 

BERTA CORRALES, TERESA GUIRAO I MARTA FERRÚS

La temporada vinent no podrem comptar amb tres jugadores que han sigut molt importants pel club, com són la Berta Corrales (jugadora de la base des de cadet de primer any), la Teresa Guirao (jugadora de la base des de cadet de segon any) i la Marta Ferrús (jugadora de la base des dels seus inicis, ja fos al club o vinculada amb les escoles).

Els projectes personals/ esportius de les dues parts són diferents i això ha fet que deixin d’estar vinculades al club com a jugadores. Des del club agraïr la seva tasca i disponibilitat, així com la seva implicació en tots i cada un dels anys que han estat amb nosaltres i desitjar molta sort en els seus projectes personals i esportius. El CBT sempre serà casa vostre.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.