IRENE DOMÈNECH UN ANY MÉS AL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a IRENE DOMÈNECH UN ANY MÉS AL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 32

El Volvo Diselauto Tarraco CBT renova a Irene Domènech, en el que serà la seva segona temporada al club després d’arribar la temporada passada de la Salle Tarragona.

La jove jugadora tarragonina (23 anys) es tracta d’una renovació molt important pel primer equip femení del club, per apuntalar el joc interior blau. Es tracta d’una jugadora amb bon maneig de pilota, envergadura i alçada, que també té bona mà des de la llarga distància (1,75 m).

La temporada passada ja va ser important dins els esquemes del Volvo Diselauto Tarraco CBT gràcies a la seva intensitat dins la pista. Enguany s’espera que doni un pas més i poder ser una jugadora molt important dins la rotació de l’equip.

David García, destaca la seva intensitat i compromís amb l’equip: “El compromís de la Irene amb l’equip està més que demostrat, ens aportarà molta energia i opcions d’obrir el camp”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.