JAUME ZANCA S’INCORPORA A L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a JAUME ZANCA S’INCORPORA A L’IBERSOL CBT 411

És un aler de 21 anys i prové del CB Castelldefels

Jaume Zanca s’ha convertit en nou jugador de l’Ibersol CBT de cara a la temporada 2018-2019. Zanca és un aler de 197 cm i 21 anys. Va néixer a Vilanova i la Geltrú, i allí va jugar a bàsquet fins que l’any passat va fer el salt a la lliga EBA de la mà del CB Castelldefels. És un jugador molt físic, capaç de jugar a prop de la cistella i amb molta mobilitat per la seva altura. L’any passat, Zanca va anotar 8 punts per partit, amb un percentatge d’encert del 60%, i va capturar 4,7 rebots per partit. El seu físic la seva joventut fan de Jaume Zanca un jugador de present i de futur per al projecte cebetista. Amb només 21 anys Jaume Zanca està cridat a ser un dels nacionals més importants en la seva posició a la categoria. De moment, Jaume Zanca s’ha convertit en el primer jugador confirmat de cara a la pròxima temporada que encara no ha jugat mai amb la samarreta del Club Bàsquet Tarragona. Una incorporació important per als blaus que fan un pas endavant en les seves opcions de cara a la nova temporada.

El jugador s’ha mostrat molt satisfet de poder continuar la seva carrera com a jugador al Club Bàsquet Tarragona “tinc moltes ganes de començar la temporada i estic molt il·lusionat amb aquest projecte” ha comentat el jugador. En aquest mateix sentit també ha dit que “em sento molt compromès amb aquest club, el seu projecte i els valors que transmeten” ha dit per acabar.

Jaume Zanca és el setè jugador confirmat de cara a la nova temporada. En els pròxims dies el Club Bàsquet Tarragona espera poder confirmar les dates d’inici de la pretemporada i acabar de definir la plantilla.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.