JORDI BARBERÀ TORNA AL CBT

EBA Sense comentaris a JORDI BARBERÀ TORNA AL CBT 157

Jordi Barberà tornarà a vestir la samarreta del Club Bàsquet Tarragona. El jugador de Masdenverge, de 23 anys, torna a la disciplina blava després de dues temporades lluny del Serrallo. Barberà va arribar al club la temporada 2012/13, per incorporar-se al júnior. Després de 5 anys al CBT, va marxar al CB Cantaires de Tortosa la temporada 2017/18 i al CB Valls l’anterior curs. Ara tornarà a posar-se a les ordres de Berni Álvarez per aportar competitivitat a la zona interior.

L’ala pivot sent que tornar al CBT “és especial. És una oportunitat que emprenc amb molta il·lusió i amb moltes ganes”. Jordi Barberà és un jugador molt disciplinat que té clar que el que més aportarà a l’equip seran “l’entrega i les ganes de treballar. Pel que fa al joc, puc aportar tant al joc interior com al tir exterior”, apunta. Barberà espera que l’equip realitzi una bona pretemporada per encarar en el millor estat possible l’inici de la competició. “Amb treball, intentarem millorar els resultats de la temporada passada”, conclou.

Jordi Barberà és la segona incorporació de l’estiu, després del fitxatge del base Rubén Llanos.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.