JÚLIA ALSINA NOU FITXATGE PEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a JÚLIA ALSINA NOU FITXATGE PEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 56

El Volvo Diselauto Tarraco CBT incorpora a Júlia Alsina per la temporada 2022/23.

Júlia Alsina formarà part de l’equip dirigit per David García la temporada vinent, la jugadora tarragonina nascuda l’any 1999 formada a les categories inferiors de l’ AB Salle Tarragona, es retrobarà amb Irene Domènech on van compartir equip a la Salle Tarragona. Alsina després de finalitzar la seva etapa de formació va seguir un any més a la Salle Tarragona al sènior femení per després donar el salt a Primera Catalana de la mà del Reus Deportiu.

Es tracta d’un reforç molt important per l’equip ja que la Júlia pot ocupar qualsevol posició exterior, és una jugadora que dotarà de caràcter a l’equip i amenaça exterior, la temporada passada va promitjar 12 punts per partit.

“La Júlia suposa un reforç molt necessari per nosaltres per apuntalar la línia exterior, a més és una jugadora versàtil que ens ajudarà molt en totes les línies i de ben seguir que amb el seu caràcter competitiu farà crèixer l’equip”, apuntava David García.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.