KEVIN CORONEL ARRIBA A L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a KEVIN CORONEL ARRIBA A L’IBERSOL CBT 252

Segon fitxatge de l’Ibersol CBT. L’aler pivot Kevin Coronel es converteix en el nou reforç interior del conjunt tarragoní. Nascut a Cap Verd (1991, 200 cm), el jugador arriba procedent de l’Illiabum Clube de la Primera Divisó Portuguesa per aportar “energia i capacitat de sacrifici en benefici de l’equip. Estic molt content per la oportunitat que se’m dona de representar aquest club, tinc moltes ganes de començar a treballar amb el grup i aprendre del cos tècnic”, afirma el nou jugador blau.

Coronel, internacional amb la selecció de Cap Verd des del 2001, amb qui ha disputat darrerament els qualificatius per a l’Afrobasket 2021, és un jugador atlètic i de forta constitució, amb bon tir de tres i capacitat rebotejadora. Es tracta també d’un bon defensor, tant de jugadors interiors com exteriors. “Espero que visquem un gran any. Sabem que haurem de ser molt competitius en cada partit per mirar de guanyar el màxim possible”, assegura Coronel.

El nou Ibersol CBT compta ja amb dues peces, la de l’escorta Adrià Duch, i la de l’internacional Kevin Coronel.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.