KRISTIAN MENDES UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata Sense comentaris a KRISTIAN MENDES UNA TEMPORADA MÉS 44

Segona peça confirmada de l’Ibersol CBT per la temporada 22/23

Es tracta de Kristian Mendes, un aler alt (2.00m). Kristian que renova per l’ Ibersol CBT després del seu bon rendiment la temporada passada en la seva estrena com a jugador del primer equip. El jugador ja va fer el debut a LEB Plata fa dues temporades de la mà de Berni Alvàrez sent un peça fixe dins les convocatòries del primer equip i dels entrenaments, ara tocarà seguir treballant per consolidar la feina feta.

Mendes va arribar al club la temporada 19/20, per jugar amb el Júnior Masculí Preferent després del seu periple pels Estats Units. Format a les categories inferiors del CB Vilaseca, també va formar part del Club Joventut de Badalona abans de creuar l’oceà Atlàntic i provar sort als EUA.

“Kristian és un jugador que físicament és molt bo i això ens ajuda molt a l’equip sobretot en tasques defensives, està treballant molt bé en la post- temporada i confio que progressi a nivell ofensiu”, comentava Berni Álvarez.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.