LA BASE TORNA Al TREBALL

Base Sense comentaris a LA BASE TORNA Al TREBALL 236

Els equips que juguen fases d’accés a preferent ja han començat a entrenar

Amb l’arribada de l’Agost torna l’activitat al pavelló del Serrallo. El júnior de primer any masculí, el cadet “A” masculí i el júnior femení “A” tornen als entrenaments per preparar les fases d’accés a categoria preferent, que es disputaran el primer cap de setmana de setembre. Els dos equips masculins han començat a entrenar aquesta setmana, mentre que el júnior femení ho farà la setmana que ve. Durant aquests primers dies d’entrenament l’objectiu és recuperar el to físic, entrar en dinàmica de competició i integrar als nous companys d’equip. Un treball molt important per afrontar amb garanties l’inici de la competició oficial.

Al sorteig de les fases d’accés a Preferent, que va tenir lloc a la seu de la federació catalana de basquetbol, el cadet masculí va quedar enquadrat en el mateix grup que el Joventut de Badalona “B” i el CB Vic. El júnior masculí de 1er any lluitarà per una plaça en Preferent contra el CB Santfeliuenc, l’ADT i el CB Llinars. Per la seva banda, el júnior femení “A” jugarà contra el CB Cornellà i Sant Quirze.

En cas que el júnior masculí de 1er any accedís a la categoria preferent es donaria una situació històrica en el bàsquet base del club. Per primera vegada, el CBT tindria dos equips júnior en la màxima competició de la categoria. El júnior masculí “A” va mantenir la seva plaça a Preferent l’any passat, d’aquesta manera no serà necessari que jugui les fases d’accés.

Un any més, el CBT reafirma el seu compromís amb el bàsquet en fase de formació, aquest any, el club tindrà equips en totes les categories base, des de Preinfantil fins a júnior. En total, el CBT tindrà aquest any 16 equips en total, un número superior al de la temporada passada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.