LA DERROTA ARRIBA AL FINAL DEL PARTIT

EBA Sense comentaris a LA DERROTA ARRIBA AL FINAL DEL PARTIT 355

CB TARRAGONA 60 – AVILA BALONCESTO

 

La tercera derrota va arribar al pavelló del Serrallo davant d’un dels equips cridats a ocupar els llocs capdavanters de la lliga, amb un partit on la principal nota negativa ha estat la lesió de Dani Martínez. I la derrota va arribar al final del partit, quan el CBT semblava que havia trobat el rumb de la victòria, les piles es va acabar.

I el partit va començar amb molts dubtes dels jugadors tarragonins, que davant del potencial físic dels jugadors del Àvila Baloncesto tenien molts problemes tant defensivament com ofensivament. Això va fer que durant els primers minuts l’equip visitant agafes el control del partit i del marcador. El jugadors del CBT ho intentaven amb esforç defensiu, però el desencert ofensiu no va permetre recuperar el poc terreny perdut fins el moment.

Al final del primers deu minuts es va arribar amb 11-16 al marcador i durant els primers minuts del segon període, l’equip va aconseguir tirant sobretot de defensa, capgirar el marcador.

Va ser un triple de Dani Martínez, qui va posar el 18-16. Eren minuts on l’equip semblava que trobava el camí. I tot es va capgirar de nou. Va ser tot just en aquest moment quan la mala sort en forma de lesió va tornar a aparèixer al Serrallo. Va ser Dani Martínez que realitzant una entrada va rebre el cop lateral que l’hi va desestabilitzar el genoll. El jugador es va tindre que retirar del partit i va ser evacuat al centre mèdic on se li van realitzar les primeres proves.

Van ser un minuts on tothom estava més pendent del que podia succeir fora de la pista que no pas dins i això ho va aprofitar Àvila per trencar la dinàmica positiva dels tarragonins. A la mitja part es va arribar amb 33-32.

Els minuts després dels descans, van estar plens d’intensitat. Els dos equips jugaven al límit. Bàsquet en estat pur. Els dos equips portaven les defenses al llindar de la falta. Per aconseguir una cistella, havien de treballar de valent en tots els atacs. Tot el quart va anar igualat punt amunt punt avall i cap dels dos equips aconseguia cap avantatge important al marcador.

Al final del tercer quart es va arribar amb 52-53 al electrònic. L’inici dels darrers deu minuts van ser molt esperançadors pels tarragonins. Dos triples seguits de Fernàndez van posar una diferència de 5 punts, 53-48. Semblava que el partit es podia encarrilar, però va ser tot el contrari. Les piles es van fondre i  Àvila va aconseguir un parcial de 0-13, que amb poc més de cinc minuts per acabar el partit, posava el partit molt complicat pels jugadors blaus.
Amb 53-61 al electrònic i 5 minuts Àvila es va dedicar a esperar les errades en el tir dels jugadors blaus. A veure com poc a poc cada atac es convertia en més precipitat. No hi va haver opció a cap reacció i al final el partit va acabar amb un clar 60-69.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.