LA MALA RATXA CONTINUA

LEB Plata Sense comentaris a LA MALA RATXA CONTINUA 67

CB TARRAGONA 76 – OBILA BASKET 87 

El primer quart va ser un miratge del que succeiria la resta de partit. El CBT va jugar el seu millor joc durant els deu primers minuts, amb un Hester espectacular que només en un quart portava 14 punts i 22 de valoració i amb Dani Martínez també inspirat des de la línia exterior, portaven a l’equip a dominar el partit durant els deu primers minuts.

Només un contratemps, la segona falta personal de Ferran Torres al minut set de partit, el portava cap a la banqueta i trastocava una mica els plans de Berni, però l’equip no se’n va ressentir, acabant el primer quart amb 26-18 al electrònic.

Totes les bones sensacions que l’equip va donar durant el primer quart i la feina feta se’n va anar a norris en un inici desastrós del segon quart. Només en 1 minut i amb un parcial de 3-10 Obila va aconseguir igualar de nou el parit. Els atacs fluïts, el joc ràpid, les bones sensacions es van esvair en uns moments.

Berni es va veure obligar a tornar a posar en pista al cinc inicial, excepte Torres. L’equip va ser capaç d’aturar la reacció dels visitants, mantenint-se el partit igualat fins pocs segons abans d’arribar al descans, on amb només 38”, els jugadors visitant van realitzar un parcial de 0-5, provocant que l’electrònic a la mitja part es situés en un preocupant 38-43.

Malgrat començar amb un triple de Ben Congiusta a l’inici del tercer quart, les sensacions dolentes seguien presents a l’entorn del Serrallo. Els atacs es feien eterns buscant una bona opció de tir que pocs cops arribava  i sobretot l’equip defensivament no estava al nivell d’altres cops.

Obila no va deixar escapar l’oportunitat i poc a poc, va anar agafant de forma clara el control del partit i del marcador.  Sergio Rodriguez, Tridon Makonda i Dane Johnson destrossaven la defensa tarragonina en cadascun dels atacs i cada cop feien més petit a l’equip blau que era incapaç de tornar a trobar el joc desenvolupat durant els primers minuts del partit.

La segona part va ser una clar poder, intentar-ho, buscar el camí, però sense èxit i idees.  Al final el resultat va ser 59-71, però el més preocupant no estava en el resultat si no en les sensacions.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.