LA MALA RATXA SEGUEIX

EBA Sense comentaris a LA MALA RATXA SEGUEIX 166

IBERSOL CBT 73 – CB SANT JOSEP 80

Tornava el bàsquet el Serrallo després d’un més sense jugar com a local, però amb les mateixes sensacions inicials. Molts jugadors lesionats, Mihaljo Zovnar, David i Dani Fernández i David Mesa, feien que Berni només disposes de 6 jugadors del primer equip per jugar el partit.

I l’equip va fer una de les  millors sortides d’aquesta temporada. Amb un Adrià Duch pletòric durant els primers minuts de partit, que va permetre als jugadors de Berni, agafar una renda de deu punts en poc més de cinc minuts de partit. Malgrat les moltes baixes la sortida havia estat prou bona. La primera complicació va ser la segona falta personal de Dani Tugores, que va obligar a Berni a donar la direcció de l’equip a dos jugadors que no són bases, Adrià Duch i Henry Wilkins. Això ho va aprofitar l’equip visitant que va retallar les diferències aconseguides pel conjunt blau, arribant-se al final dels primers deu minuts amb empat a 21 al electrònic.

 

El segon quart va començar amb un Sant Josep que dominava aquest minuts de partit. L’atac de l’IBERSOL CBT havia deixat de funcionar i el Sant Josep va aprofitar per agafar el control del partit. Berni es va veure obligat a tornar a pista a Dani Tugores i a demanar el seu segon temps mort quan l’equip visitant havia col·locat 6 punts de diferència, 21-27. L’equip necessitava recuperar les sensacions dels primers minuts i ho va aconseguir després del temps mort de Berni. El partit es va tornar a igualar, 27-27. Un triple d’Adrià Duch va tornar a posar al conjunt blau per damunt en el marcador, 30-29. Les sensacions eren més bones, però les males noticies van arribar amb la tercera falta personal del Dani Tugores, que va obligar a Berni a reservar-lo a la banqueta fins el tercer període. I a la mitja part es va arribar un altre cop amb el partit igualat a 32.

 

I les coses no podien començar pitjor per l’IBERSOL CBT a l’inici del tercer quart. Amb només deu segons Dani Tugores va cometre la seva quarta falta personal. Berni es va veure obligat reservar-lo de nou a la banqueta. El jugador del Verma CBT, Toni Recasens era l’encarregat de dirigir l’equip durant aquest minuts. Minuts on Herny Wilkins va agafar el protagonisme ofensiu. L’equip va recuperar les bones sensacions inicials i va aconseguir una diferència de vuit punts, 44-36. L’entrenador visitant va demanar el seu primer temps mort, però no va aconseguir trencar les dinàmiques i un nou triple d’Adria Duch, va posar un esperançador 47-37 al electrònic. Els homes de Berni amb una bona defensa estaven aconseguint agafar el control del partit i del marcador. Les diferències en van anar incrementant fins arribar als catorze punts 55-41 i arribant-se al final del tercer quart amb onze per sobre, 58-47.

 

El partit estava, ben encaminat, però ara tocava veure com responia l’equip al desgast físic i també a la defensa zonal que va plantejar l’entrenador visitant durant els primers minuts del darrer quart. Els dos equips van intercanviar cistelles durant uns minuts, però poc a poc el conjunt visitant va aconseguir retallar distàncies fins els sis punts. El partit es posava en una franja perillosa. A tres minuts pel final Berni va demanar temps mort després que Sant Josep aconseguís posar el marcador en perillós 67-62. I tot just després del temps mort un parcial de 7-0 va posar el conjunt visitant un altre cop per davant 67-69. L’IBERSOL CBT estava ko i veia com un altre partit es podia escapar. I així va ser. Sant Josep va controlar a la perfecció els minuts finals del partit, aconseguint emportar-se la victòria cap a Badalona per 73-80.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.