LA PEDRERA DEL JOVENTUT VISITARÀ TARRAGONA

Base Sense comentaris a LA PEDRERA DEL JOVENTUT VISITARÀ TARRAGONA 165

El CBT rep en les properes jornades al cadet del Barça i La Penya

L’extraordinària temporada que està realitzant el cadet masculí del Club Bàsquet Tarragona es va veure compensada a la fi de l’any passat amb l’ascens a Preferent A, la categoria més alta del bàsquet de formació. D’aquesta manera, el CBT va classificar al seu cadet entre els vuit millors equips de Catalunya. Un dels premis d’estar en aquesta categoria és poder competir contra els millors equips de Catalunya, aquesta setmana el cadet de Joventut de Badalona visitarà el pavelló del Serrallo, la pedrera de Badalona ha estat considerada com una de les millors d’Espanya, són una font inesgotable de jugadors que acaben jugant en l’ACB, i algun d’ells fins i tot en la NBA. La nova generació de jugadors verd i negres jugaran el dissabte a les 12:45 en el pavelló del Serrallo al cadet del CBT, que buscarà la tercera victòria en cinc partits en l’elit.

Jose Ramírez, entrenador del cadet del CBT té molt clar que “és un partit en el qual solament pensem a gaudir. Ens hem guanyat en la fase prèvia poder gaudir d’aquest tipus de partits”. També reconeix que “és un luxe que equips d’aquest nivell visitin Tarragona”. Respecte al partit, Jose Ramírez és conscient de la dificultat d’aconseguir la victòria però assegura que “intentarem competir-ho al màxim”. El cadet masculí va començar la competició guanyant els dos primers partits, però en els dos últims no van trobar bones sensacions en atac i van perdre per pocs punts, esportivament, Jose creu que el partit pot servir per “recuperar sensacions en atac, encara que sigui contra el pitjor rival possible”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.