LA PERMANÈNCIA EN JOC

Base Sense comentaris a LA PERMANÈNCIA EN JOC 63

Després de la còmoda victòria aconseguida al Serrallo el passat cap de setmana, el JMA busca avui segellar la permanència a Preferent amb el segon triomf, aquesta vegada a la pista del CB Sant Josep. Un partit que els blaus saben que no serà com el primer i que hauran de treballar de valent per endur-se’l. En cas de victòria local, el JMA tindria encara una darrera opció en el tercer partit, que es disputaria de nou al Serrallo.

L’equip de Pep Garcia afronta el duel amb la confiança d’haver fet les coses bé en el primer dels enfrontaments. “Vam tenir molta solvència defensiva, el que va fer segurament que el partit ens fos relativament còmode. Vam dominar pràcticament totes les facetes del joc, i a més a ells els costava molt anotar. Per altra banda, la diferència física que hem patit competint a Preferent A, vam notar-la però al nostre favor contra Sant Josep, ja que són de primer any”, explica l’entrenador del CBT.

De cara al partit d’avui, Pep Garcia assegura que costarà aconseguir la victòria. “A la seva pista apretaran molt i segur que serà molt complicat. El Sant Josep és un molt bon equip i nosaltres haurem d’exigir-nos el màxim per guanyar”.

El segon partit de les fases per la permanència a Preferent es disputarà al CP Sant Josep de Badalona el diumenge 5 de maig a partir de les 19:30h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.