LA POBLA CBT BUSCARÀ TORNAR A GUANYAR A CASA

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT BUSCARÀ TORNAR A GUANYAR A CASA 88

La Pobla CBT torna al Serrallo aquest diumenge per disputar la vuitena jornada contra el CB Cic. Les noies d’Héctor Marin es marquen com a objectiu guanyar a casa, ja que de les tres derrotes que han patit aquesta temporada, dues han estat al Pavelló del Serrallo. La darrera victòria a domicili a la pista del Can Parellada dona confiança al sènior femení per revertir la situació quan juga com a local.

El rival de la Pobla CBT serà el CB Cic, equip que es troba amb un victòria més que les blaves. En cas de victòria tarragonina, significaria posar-se probablement entre les quatre millors, i fer un pas més per assolir l’objectiu marcat al principi de la temporada: estar a la zona tranquil·la de la classificació.

Héctor Marin tindrà a disposició a tot l’equip, després de recuperar les jugadores tocades la setmana passada. L’entrenador blau té clar que “hem de ser més forts a casa. Recuperem jugadores i espero tenir-les totes al 100% de cara al partit de diumenge. Som un equip jove, encara ens falta una mica de compenetració però tenim una bona oportunitat de fer el salt a la zona alta de la classificació”.

El partit es disputarà el diumenge 4 al Pavelló del Serrallo a partir de les 16:15h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.