LA POBLA CBT ENCARA LA RECTA FINAL

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT ENCARA LA RECTA FINAL 50

La Pobla CBT torna de les vacances de Setmana Santa amb ganes de competir. El sènior femení del CBT ha estat a València de torneig, on ha aprofitat per seguir preparant el tram final de la temporada. L’equip continuarà amb la baixa d’Irene, amb una lesió al colze, mentre que la resta de l’equip estarà disponible per a Héctor Marín.

Les blaves visiten la pista del Bàsquet Teresianes, un equip que ja ha descendit de categoria. L’entrenador de la Pobla CBT espera un partit plàcid, “però no ens podem refiar de cap equip, perquè al final tothom vol competir. Nosaltres volem estar bé, posar pressió a les dues rivals de dalt i esperar a veure si alguna punxa en els seus partits”.

La Pobla CBT plantejarà el partit com ho ha fet amb la resta, amb molta pressió i intensitat des del principi per tal de deixar-lo encarrilat.

El partit correspon a la jornada 27 de la Segona Categoria femenina i es disputarà el diumenge 28 al Col·legi Sagrat Cor a partir de les 17:30h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.