LA POBLA CBT ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA AL SERRALLO

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA AL SERRALLO 94

La Pobla CBT fa un pas de gegant a la lliga. Un gran primer quart amb transicions ràpides i bona efectivitat va posar les coses de cara per les nostres sèniors. La intensitat defensiva imposada era castigada amb faltes, cosa que va fer que l’equip es posés ràpidament en bonus al segon quart. Les visitants ho aprofitaven per seguir vives al partit des de la línia de tirs lliures.

A la sortida de vestidors, El CB CIC es posava en defensa zonal 2-3, però la paciència i bona lectura en atac, no va impedir que les blaves s’emportessin el quart.

Les locals no van afluixar en cap moment i les distàncies en el marcador ja no es van moure fins a la diferència final de 16 punts.

La Pobla CBT juga la setmana vinent a la pista del Vedruna Gràcia, dissabte a les 17:45. Una victòria mantindria l’equip dins de les primeres quatre posicions del grup.

 

Les xifres del partit:

La Pobla CBT 62  (21+14+15+12)

Romeu 21 , Ruiz 6 , Abellán 8 , Vadillo 2 , Lapieza 2 -c.i.- Maluenda 2 , Sabaté 5 , Ferrús 5 , Peñalver 5 , Terrón 4 , Moral 2. (TL 6/9. Triples: Romeu 2, Ferrús 1, Sabaté 1) Faltes comeses 24

C.B. CIC 46  (14+13+8+11)

Seguí L. 3 , Hervas 11 , Sànchez 3 , Espinar 4 , Fernández M. 9  -c.i.- Fernández A. 6 , Seguí M. 2 , Cartañà 6, Fontana  , Elvira  , Santolalla 2  (TL 16/29. Triples Sánchez 1, Espinar 1) Faltes comeses 14

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.