LA POBLA CBT GUANYA A DOMICILI AL CB LA SELVA

T Fem BQ Sense comentaris a LA POBLA CBT GUANYA A DOMICILI AL CB LA SELVA 127

Segona victòria de la Temporada pel nou sènior femení de La Pobla-CBT, tot i el resultat final, amb més problemes dels previstos, i és que les coses començaven molt bé per les nostres, anotant amb fluïdesa i dominant el pal baix amb Duijneveld i Martínez, moltes recuperacions en defensa que permetien situacions de contracop sota la direcció de Moral, contra un CB La Selva que no se sentia còmode (5-15 min.10)

El segon període per oblidar, imprecisions constants i tirs a destemps, juntament amb més efectivitat de les locals i millor defensa que les nostres, fa que s’arribi amb una diferència mínima al descans 20-21.

A la represa, tot va ser diferent, es tornava a tenir el comandament del partit, amb una Cortiella imponent sota el cèrcol, juntament amb un triple de Díez i Peñalver, i el treball al darrere de Vadillo i Clavijo, feia decantar la balança cap a les de Tarragona 41-28.

L’últim període, va servir per ampliar la diferència fins al 53-33 final. Cal destacar el debut de Terrón, Masdéu i Vizcaino amb les nostres.

CB LA SELVA TRANSPAIS 33

Tendero 6, Pintaluba 4, Besso, Martí 7, Villanueva 8 – c.i. – De Febrer, Ribeiro 7, Vidal 1, Barberà

LA POBLA-CBT 53

Duijneveld 6, Cortiella 12, Vadillo 4, Clavijo 2, Moral 4 – c.i. – Loras , Díez 5, Vizcaino 2, Masdéu 2, Martínez 6, Peñalver 7, Terrón 3

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.