LA POBLA CBT NO AFLUIXA

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT NO AFLUIXA 89

Victòria contundent el passat dissabte al pavelló del Serrallo, enfront el Bàsquet Can Parellada. Les locals van sortir un pèl toves en defensa i l’intercanvi de cistelles va ser constant fins a la meitat del segon període. És allà quan es comença a marcar la diferència en el marcador fins al 39-29 amb el qual s’arriba a la mitja part.

A la represa, les locals fan una sortida sensacional, deixant el partit gairebé sentenciat amb 21 punts d’avantatge, 62-41. L’últim període encara va servir per augmentar una mica més la diferència en l’electrònic.

Les blaves visiten diumenge a les 17h la difícil pista del quart classificat, el Bàsquet CIC. Una victòria asseguraria el tercer lloc a la classificació.

LA POBLA CBT 75

Peñalver (12), Ruiz (5), Maluenda (3), Corrales (2), Lapieza (13) – c.i.- Romeu (6), Ferrús (15), Terrón (2), López (6), Vadillo, Moral (2) i Sabaté (9). 19/30 tirs lliures, 6 triples (Romeu, Ruiz, 2 Sabaté, Lapieza, Ferrús) i 23 faltes d’equip.

CLÍNICA DENTAL CAN PARELLADA 48

Cornet (8), Agusi (4), Zabalgo (7), Herrero (5), Bellaesousa (3), -c.i.- Garcia, A., Carreño, Martínez (18), Garcia, M. (3). 12/25 tirs lliures, 2 triples (Herrero i Zabalgo) i 25 faltes d’equip

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.