LA POBLA CBT NO POT AMB EL SANT ANDREU NATZARET

Base Comentaris tancats a LA POBLA CBT NO POT AMB EL SANT ANDREU NATZARET 80

La Pobla CBT sabia que encarava un partit complicat, contra un rival que es trobava empatat però un lloc per sobre a la classificació.

El partit començava amb bona cara per les de Tarragona. Situacions clares de contracop i un Sant Andreu poc encertat feia que l’equip agafés un petit avantatge al marcador fins al 7-13 de final del primer quart.

Al segon quart la dinàmica començava a canviar, les locals vivien dels tirs lliures, i eren capaces de capgirar el marcador. Els errors en situacions fàcils de contracop marcaven la diferència en aquest quart.

Després del  descans, les locals van sortir molt més endollades. Un parcial de 0-14 i 3 triples en aquest quart van deixar el partit gairebé sentenciat.

La Pobla CBT va intentar-ho fins al final però la distància ja era massa àmplia, masses errors  i poc encert contra un Sant Andreu que no va perdonar.

Sant Andreu Natzaret  57 (7+17+21+12)

Clavero 2, Lozano 24, Barroso 8, Català 19, Peysere –c.i.- Goñalons, Salgado 2, Sebastian 2, Santiago  (TL 14/20, 9 Triples: Lozano 6, Català 2, Lozano)

La Pobla CBT 45 (13+9+11+12)

Romeu  15, Ferrús 2, Ruiz 10, Lapieza 4, Sabaté 4 -c.i.- Malueda 2, Peñalver, Vadillo 2, Clavijo, Moral 6 (TL 13/23, 2 Triples: Ruiz 2)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.