LA POBLA CBT S’AFERRA A LA ZONA ALTA

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT S’AFERRA A LA ZONA ALTA 88

La Pobla CBT va aconseguir el passat diumenge la victòria que afiança a les blaves a la tercera posició.

El partit no començava massa bé per les nostres. Tot i les oportunitats d’anotar, les errades fàcils i el poc encert des de la línia de tirs lliures feia que el Grup Barna ho aprofités per agafar distàncies al marcador, fins al màxim desavantatge de 23 – 14 al minut 14. A partir d’aquí, l’equip es va entonar i va aconseguir igualar el partit a 28, resultat amb el que es va arribar al descans.

Un tercer quart pletòric, va fer decantar la balança. L’equip va sortir amb molta intensitat en defensa, i davant del desconcert de l’equip local, va aconseguir un parcial de 18 – 2 (minut 28) i deixar el partit encarrilat.

Tot i això, les locals van reaccionar i van aconseguir acostar-se al marcador, reduint l’avantatge fins a 5 punts quan faltava un minut, però el saber estar a pista de les de Tarragona va fer que s’emportessin la victòria cap a casa.

Cal destacar el debut de Berta Corrales després d’una lesió al genoll, que l’ha mantingut fora de les pistes durant 9 mesos.

Aquest cap de setmana l’equip descansa. El pròxim partit serà el dissabte 2 de febrer a les 19.30 contra AE Ramon Llull.

Grup Barna 55 (14+14+10+17)

Guirado 5, Martínez 8, Gallego 4, Bodas 11, Alemany 5 -c.i.- Gràcia 10, Colomer , Herraz , Pineda 8, Merino i Vives 4

La Pobla CBT 60 (10+18+20+12)

Romeu 11, Peñalver 13, Ferrús 17, Ruiz 4, Lapieza 2 -c.i- Marsal, Maluenda 9, Terron, Vadillo , Corrales 2, Moral 2 i Clavijo

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.