LA POBLA CBT SEGUEIX AMB LA SEVA RATXA DE VICTÒRIES

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT SEGUEIX AMB LA SEVA RATXA DE VICTÒRIES 95

El sénior femení va guanyar el passat diumenge contra el Sant Josep amb més problemas dels previstos.

Les visitants van sortir molt fortes en el primer període, aconseguint avantatges de fins a 8 punts. Les locals no es trobaven còmodes a pista arribant al final del quart amb un 10 a 17 al marcador.
Poc a poc, les blaves van anar entrant dins del partit. Romeu, Ferrús i Ruiz van apropar el seu equip al marcador, arribant al descans 28-30.
El tecer quart es va definir per la igualtat ofensiva i la pujada d’intensitat en defensa. Dos triples visitants van fer que encara s’arribés un punt per sota al final de quart, i el partit per decidir.
En l’últim període, l’equip va mostrar una millor cara, tot i que lluny de les bones actuacions d’altres partits. Sabaté va ser la jugadora més destacada d’aquest tram de partit. Finalment, 57-51 al marcador i a treballar pel següent partit.
Diumenge La Pobla CBT visita la pista del Círcol Centre Mèdic la Vila Badalona a les 12.30h.

La Pobla CBT 57 (10+18+14+15)
Romeu 9, Ferrús 13, Ruiz 6, Abellán 3, Sabaté 8 –c.i.- Peñalver 3, Maluenda 8, Vadillo 2, Moral, Clavijo, Lapieza 5 ( 15/34 TL.  2 Triples: Romeu, Sabaté)

Coalci Sant Josep 51 (17+13+13+8)
Casado 8, Cuenda 3, Sagues, Fernandez 6, Morales 19 –c.i.- Blanch 3, Ayuso 2, Aza 6, Carbonell, Ruilopez 2, Florenti, Ruiz 2 ( 9/19 TL,  5 Triples: Cuenda, Morales, Aza (2), Blanch)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.