LA POBLA CBT S’EMPORTA EL DERBI TARRAGONÍ

Base Sense comentaris a LA POBLA CBT S’EMPORTA EL DERBI TARRAGONÍ 63

El sènior femení es va emportar el derbi de la jornada gràcies a una gran sortida, un parcial de 27-8 al primer període que deixava el partit gairebé decidit només començar.

Tot i que les visitants van reaccionar al segon quart, amb encert desde la línia de tres punts i augmentant l’agressivitat en defensa, les blaves van saber estar a pista i no van perdre mai el nord, dominant completament el ritme del partit. Al descans s’hi arribava amb una diferència de 17 punts (36-19).

En tornar de vestidors, l’equip va mantenir la intensitat, i tot les constants accions de duresa, les nostres sèniors es van emportar el quart, deixant el partit més que sentenciat.

A l’últim període l’equip va ser capaç de mantenir les distàncies fins arribar al resultat final de 65-43. Cal destacar les rotacions a pista de diverses juniors com Terrón, Marsal, Sánchez i López.

El proper diumenge, l’equip visitarà la difícil pista del CB Grup Barna a les 19:45. Una victòria consolidaria les blaves a la zona alta de la classificació.

La Pobla CBT 65 (27+9+15+14)

Romeu (10), Peñalver (4), Ferrús (15), Ruiz (12), Lapieza (7) -c.i- Marsal, Sánchez, Maluenda (3), Terrón (8), López, Vadillo, Moral (6)

AB La Salle Tarragona SF 43 (8+11+8+16)

Tejerina (5), Doménech (6), Barreira (1), Gomez, Cos (5) -c.i.- López (2), Flecha (5), Aliana (2), Villacorta (11), Roselló (4), Antón (2)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.