LA SEGON VICTÒRIA, ARRIBA A VITORIA-GASTEIZ

EBA Sense comentaris a LA SEGON VICTÒRIA, ARRIBA A VITORIA-GASTEIZ 139

SAENZ HORECA ARABERRI 58 – CB TARRAGONA 60

Berni tenia molt clar que si el partit anava a molts punts, les opcions d’aconseguir la segona victòria de la temporada es complicarien molt. Araberri és un equip que fonamenta bona part del seu joc en l’atac per portar els partits a marcadors molt alts.

I malament van començar les coses. Araberri durant el primer quart va aconseguir 24 punts, amb 4 triples. El canoner Smith, va destrossar durant els primers minuts la defensa blava, a base de triples, 3 durant els primers deu minuts.

Al final del primer quart es va arribar amb 24-18. El nivell defensiu dels jugadors tarragonins tenia que millorar, per contrarestar el nivell ofensiu de l’equip basc. I així ho van fer els jugadors. Van aconseguir que l’equip local només anotés nou punts durant el segon quart. Retallant mica a mica la diferència de vuit punts que havia aconseguit l’Araberri a l’inici del segon quart, a la mitja part, després del gran treball defensiu realitzat, es va arribar amb empat a 33 al electrònic.

A l’inici del tercer quart cap dels dos equips era capaç d’aconseguir trencar l’empat. Van estar tres minuts sense anotar. A l’equador del tercer quart, Fernandez i Overbridge van fer la seva tercera falta. Una complicació per Berni, que es va veure agreujada amb la tercera falta de Ferran Torres al minut 27 de partit.

El conjunt local va aprofitar els problemes de faltes tarragonins per obrir de nou una petita diferència en el marcador, que va arribar a ser de 5 punts, però que al final del tercer quart es va quedar en tres, 47-44.

Al inici dels darrers deu minuts, gràcies a una pilota robada per Marc Giménez que va acabar amb una falta antiesportiva sobre ell, va permetre al CBT posar-se per davant, 47-48. Faltaven vuit minuts pel final, i el partit estava totalment obert. Quatre punts seguits del jugador local Tyron, van tornar a posar a l’equip Basc per damunt al marcador, obligant a Berni a demanar temps mort i a tornar a posar en pista a Fernández i Mesa. Els canvis van funcionar i amb molt de treball l’equip va aconseguir reduir les diferències, fins el 54-53 a falta de tres minuts pel final.

Però un nou problema va aparèixer. A falta de 2’30”, Fernández va cometre la cinquena falta. Però va arribar el moment d’Orion Overbridge. El jugador americà que necessitava una bona actuació, va decidir el partit amb dos tirs del de cinc metres, que van permetre l’equip agafar una diferència de quatre punts, 55-59, que malgrat l’esforç local van portar la segona victòria de la temporada cap a Tarragona. Al final 58-60.

Consulta les estadístiques del partit aquí

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.