LA SELECCIÓ CATALANA SUB20 CAMPIONA DEL TORNEIG DE BARAKALDO

Social Sense comentaris a LA SELECCIÓ CATALANA SUB20 CAMPIONA DEL TORNEIG DE BARAKALDO 163

Es van imposar en la final a la selecció del País Basc

La selecció catalana Sub20, entrenada per Berni Álvarez i que compta amb els cebetistes Marc Giménez i Jordi Barberà entre les seves files es va coronar campiona del torneig internacional de seleccions sub 20 de Barakaldo. En el torneig, la selecció catalana va superar en semifinals a la selecció de Navarra, i en la final van superar al País Basc, que havia guanyat a Portugal en l’altra semifinal. Els catalans havien sofert per guanyar a Navarra el primer dia, però es van portar la final amb molta comoditat en guanyar 44-72 als bascos.

L’aportació dels jugadors del CBT va ser clau en el triomf final. Jordi Barberà va anotar nou punts amb un ple d’encert en tirs de dos en la semifinal, i altres vuit punts en la final, mentre que el seu company d’equip, Marc Giménez també va anotar nou punts en la semifinal i es va anar fins als 16 en el partit decisiu, sent el màxim anotador de Catalunya al costat de Marc Pagès.

L’entrenador de la selecció catalana i del CBT, Berni Álvarez valorava de la següent manera l’experiència del torneig “és un fet positiu, una experiència més que sumar tant per part meva com per als dos jugadors que tenim del club”. Reconeix que “el primer dia va ser una mica pesat pel viatge i perquè no ens coneixíem molt, però la veritat és que ahir vam jugar molt bé”. Per Berni “això ens ha de donar confiança a tots els que estàvem allí”. En clau de club també va dir que “a nosaltres també ens ha de valer per afrontar els dos entrenaments que ens queden per estar tots junts”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.