LES MILLORS DEFENSES, CARA A CARA

LEB Plata Sense comentaris a LES MILLORS DEFENSES, CARA A CARA 78

El CB Castelldefels posarà a prova a l’Ibersol CBT en la tercera jornada de lliga. Els blaus es desplacen per mirar d’aconseguir la tercera victòria de la temporada, que seria també la tercera consecutiva. Berni Álvarez disposa de tota la plantilla, a falta de la realització dels darrers entrenaments al final de la setmana.

Els dos equips arriben al partit liderant la classificació de les millors defenses del grup. El Castelldefels és el millor defensor, amb 109 punts rebuts en dos partits, i l’afronta després de guanyar 67 a 43 a JAC Sants a casa. “És un equip complet, amb un bon equilibri entre els jugadors veterans i els més joves. Tenen una línia exterior agressiva i corren bé el contraatac amb Salvans i Sese, tenen una bona direcció de joc amb Oliva i un bon joc interior amb Mañés”, analitza Berni Álvarez.

Pel que fa al seu equip, l’entrenador tarragoní explica que estan fent bons entrenaments. “Estem mantenint un bon nivell de concentració, sortim molt ficats i amb confiança a l’inici dels partits i això no ho hem de perdre. Haurem de dominar el rebot, que de moment ho estem fent molt bé, per tal que el ritme del partit sigui el que més ens convingui en cada moment”, finalitza el tècnic blau.

El partit correspon a la jornada 3 del grup C-B de la Lliga EBA i es disputarà el diumenge 6 d’octubre a partir de les 18:15 al Pavelló Can Vinader.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.