L’IBERSOL CBT 2019/20 ES POSARÀ EN MARXA EL 19 D’AGOST

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT 2019/20 ES POSARÀ EN MARXA EL 19 D’AGOST 309

La preparació de l’Ibersol CBT de cara a afrontar la temporada 2019/20 arrencarà el proper 19 d’agost, amb una sessió física, i a partir del dia 20 es donarà inici als entrenaments a pista. Sota les ordres del tècnic Berni Álvarez, la plantilla tindrà per davant un mes per a preparar una temporada de nou il·lusionant.

Està previst que els jugadors entrenin cada tarda al Pavelló del Serrallo, mentre que, segons les seves disponibilitats, realitzin un pla físic concret pel matí o per la tarda. El cos tècnic té planificades totes les càrregues per tal de poder afrontar la pretemporada en les millors condicions, i també els partits que es disputaran en els propers dies. Berni Álvarez preveu entrenaments on la pilota sigui la protagonista i en els que voldrà també introduir nous conceptes respecte a la temporada anterior.

Pel que fa a aquests compromisos de pretemporada, l’Ibersol CBT participarà en un triangular a Reus el 31 d’agost, on s’enfrontarà al Reus Ploms i a un tercer equip encara per confirmar. El proper partit serà el 4 0 el 5 de setembre, al Serrallo i contra el CB Benicarló de LEB Plata. El partit contra el conjunt castellonenc serà un gran test per veure l’estat de forma dels homes de Berni Álvarez abans de disputar la Lliga Catalana EBA. Pel que fa a aquest torneig, els tarragonins s’enfrontaran a CB Salou i CB Valls els propers 8 i 11 de setembre, respectivament, en uns partits que serviran per acabar d’agafar ritme de competició. L’equip podria realitzar un últim partit de pretemporada després de la Lliga Catalana i abans de l’inici de la competició regular, el 22 de setembre a la pista de l’AE Badalonès.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.