L’IBERSOL CBT EN BUSCA DE LA CINQUENA

EBA Sense comentaris a L’IBERSOL CBT EN BUSCA DE LA CINQUENA 81

Els blaus tornen al Serrallo per lluitar per la cinquena victòria seguida

L’Ibersol CBT vol allargar la bona dinàmica de les darreres jornades i aconseguir demà dissabte a les 19 h la cinquena victòria consecutiva. Els homes de Berni Álvarez arriben en el millor moment de la temporada, tot i que seguiran tenint les baixes de David Mesa i Dani Fernández. La resta de jugadors han entrenat amb normalitat durant la setmana. Ara mateix, l’Ibersol CBT ocupa la setena posició a la classificació, a quatre triomfs de marge respecte al play out però encara a quatre triomfs de la segona posició, que donaria l’accés als play off d’ascens  a LEB Plata. Amb set jornades per disputar-se, sembla que l’Ibersol CBT no tindrà problemes per segellar la permanència, però també sembla complicat que aconsegueixen arribar a les posicions d’honor. En favor dels blaus juga el fet que porta quatre victòries seguides i que encara ha de jugar amb tots els rivals directes. En qualsevol cas, les opcions cebetistes passen sí o sí però guanyar demà al BBA Castelldefels.

 

El rival de l’Ibersol CBT en el partit de demà arribarà al partit amb ganes d’oblidar la darrera derrota a casa contra Collblanc, tot i l’ensopegada de la setmana passada, els barcelonins estan ara mateix situats a la desena posició, amb set victòries, una per sobre de les posicions de play out. El BBA Castelldefels porta una temporada irregular, en la que encara no ha pogut sumar més de dues victòries consecutives, d’altra banda tampoc ha sumat en cap moment més de tres derrotes seguides. Tot i aquesta irregularitat, Castelldefels s’ha mantingut tot l’any amb un cert avantatge respecte a la zona baixa de la lliga i ha competit contra qualsevol rival. Al partit d’anada, l’Ibersol CBT es va imposar per vuit punts de diferència. Jordi Boronat és el jugador més important del BBA Castelldefels, amb 16,9 punts per partit és un dels millors anotadors de la competició. El jugador més valorat és Andreu Sese que suma 16,7 crèdits de valoració.

Berni Álvarez, entrenador de l’Ibersol CBT ha valorat el partit de demà “és un partit il·lusionant per a nosaltres per poder aconseguir la millor ratxa de tota la temporada, a principi de temporada vam guanyar quatre partits però amb tot el que ens ha passat no ho hem pogut repetir”. Respecte al partit, el tècnic blau creu que una de les claus passa per “jugar a un ritme alt, ells són un equip veterà que sap jugar molt bé a bàsquet amb gent com Oliva, Torres, Olmedo, etc. A més tenen gent amb bona mà como Boronat, així que hem de ser agressius i controlar el rebot”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.