L’IBERSOL CBT DE LEB PLATA ES POSA EN MARXA EL 2 DE SETEMBRE

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT DE LEB PLATA ES POSA EN MARXA EL 2 DE SETEMBRE 154

L’Ibersol CBT començarà la pretemporada el proper dimecres 2 de setembre. Les instal·lacions del Pavelló del Serrallo seran l’escenari dels primers entrenaments del conjunt de Berni Álvarez, que retorna a LEB Plata tres temporades després.

Els jugadors de l’Ibersol CBT combinaran sessions físiques matinals amb els entrenaments a pista, que es desenvoluparan per les tardes. També hi ha programats diversos partits amistosos per tal que l’equip pugui anar agafant ritme de joc. El primer d’ells serà contra el segon equip blau, que militarà a Copa Catalunya, i tindrà lloc el dimarts dia 8 al Pavelló del Serrallo. Els blaus disputaran els següents enfrontaments amistosos a domicili: el dia 16/09 a la pista del CB Salou, el 24/09 a la del CB Valls, i el 29 de setembre a la del Força Lleida de LEB Or.

El primer partit oficial que jugaran els blaus correspon al de la primera jornada de Lliga Catalana LEB, el diumenge 13 contra el CB L’Hospitalet al Serrallo. Sis dies després, el 19 de setembre, l’Ibersol CBT es desplaçarà a la pista del CB Prat per disputar-hi la segona jornada de la competició.

Tots els entrenaments i partits estan subjectes a canvis i cancel·lacions degut a l’actual situació derivada per la pandèmia de la COVID-19.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.