L’IBERSOL CBT JA CONEIX EL CALENDARI DE LA PRÒXIMA TEMPORADA A EBA

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT JA CONEIX EL CALENDARI DE LA PRÒXIMA TEMPORADA A EBA 162

L’Ibersol CBT ja coneix el calendari de la propera temporada a Lliga EBA, estarà emparellat al grup C1 juntament amb el CB Salou i el CB Valls.

La temporada 2021-2022 arrencarà el 3 d’octubre, el grup estarà format per 12 equips. El conjunt tarragoní farà el seu debut a domicili contra l’UE Sant Cugat Negre. El debut al Serrallo davant el nostre públic serà a la jornada 2 (10/10/2021) contra el Pinta CB Es Castell.

El primer derbi de la provincial serà entre l’Ibersol CBT i el CB Valls, al Joana Ballart el dia 31/10/2021 a la jornada 5. El següent derbi no serà fins la jornada 10 contra el CB Salou també a domicili, al Pavelló Municipal de Salou.

En aquest grup de 12 equips, l’Ibersol CBT es trobarà a: Baricentro Barberà, BBA Castelldefels, Plus Ultra Seguros Roser, Pajarraco SESE A, Anagán Olivar, UE Sant Cugat Negre, Pinta CB Es Castell, FC Martinenc Basquet, Temple UE Horta A, CB Valls Optiques Teixidó i Brisasol CB Salou A.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.