BONES SENSACIONS ABANS DE L’INICI DE LLIGA

EBA Sense comentaris a BONES SENSACIONS ABANS DE L’INICI DE LLIGA 239

IBERSOL CBT 105 – CB SALOU 64

 

L’IBERSOL CBT guanya el darrer partit abans de l’inici de la lliga amb molta autoritat, davant d’un CB Salou que no va entrar dins del partit en cap moment.

 

I va ser des del primer minut que els jugadors de Berni van marcar el ritme del partit. Amb un parcial de 9-0 ja van marca el destí del partit. El Salou ho intentava però no aconseguien acostar-se.

 

El primer quart va acabar amb un clar 23-10. Els jugadors tarragonins no es van aturar. Amb un bon joc ofensiu i sobretot amb una defensa que ofegava cada atac del Salou, el conjunt ofensiu poc a poc va anar guanyant distància en el marcador i sobretot tranquil·litat en el joc.

 

Berni va aprofitar per fer jugar a tots els jugadors disponibles. Fins i tot va debutar amb el primer equip Tomas Kohan, que va poder gaudir dels seus primers minuts al Serrallo amb el primer equip.

 

El partit va arribar al descans, pràcticament sentenciat. 48 – 27 al electrònic. Malgrat tot l’equip no va baixar el ritme i va continuar desplegant un gran joc col·lectiu. Amb molta millora respecte al partit anterior i deixant bones sensacions a la parròquia Serrallenca.

 

Al final el partit va acabar amb contundent 105-64. Les proves ja s’han acabat. Dissabte vinent començar la lliga.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.