L’IBERSOL CBT REP AL SERRALLO L’EMBOU OLIVAR EN L’ÚLTIM PARTIT DE L’ANY

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT REP AL SERRALLO L’EMBOU OLIVAR EN L’ÚLTIM PARTIT DE L’ANY 25

L’ Ibersol CBT rebrà aquest dissabte a les 19 al Serrallo al Embou Olivar en el que serà la onzena jornada de la Lliga EBA del grup C1. L’equip afrontarà el partit amb la baixa de Victor Vinós. L’equip vol seguir sumant al Serrallo en l’últim partit d’aquest 2021.

“Hem de ser constants en la capacitat defensiva i controlar les nostres errades. Confio arribar en una millor condició tant d’entrenaments, com física i mental”, comenta Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, l’ Embou Olivar Basket: “Són un grup molt jove que actualment es troba en una gran dinàmica de joc i resultats. Aday Mara és un jugador molt jove amb una gran projecció de futur, Langarita està en una gran forma. Aquesta joventut fa que la seva intensitat sigui molt gran i haurem de jugar amb això.”, explica sobre l’ Embou Olivar Basket.

L’ Ibersol CBT- Embou Olivar Basket correspon a l’ onzena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte dia 18 a les 19.00 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.