L’IBERSOL CBT S’ESTRENA A LA LLIGA CATALANA LEB

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT S’ESTRENA A LA LLIGA CATALANA LEB 116

El nou Ibersol CBT afrontarà dissabte a les 19h el primer partit oficial de la temporada. Serà al Pavelló del Serrallo contra el CB L’Hospitalet, en la primera jornada de la Lliga Catalana LEB. El partit es disputarà a porta tancada.

“Estem treballant molt bé, sobretot amb il·lusió i moltes ganes, després de tants mesos sense competir”, explica l’entrenador blau, Berni Álvarez, que no podrà comptar amb dos dels jugadors interiors com són Aaron Guzman i David Ndiaye. Qui sí que estarà a diposició del tècnic seran els pivots del sènior B Joan Sorolla i David Loras, que ja estan realitzant la temporada amb el primer equip.

El primer rival dels tarragonins serà el CB L’Hospitalet, un equip consolidat a LEB Plata que compta amb jugadors importants com Guia, San Epifanio i Real, i amb un joc interior molt potent. “Per a aquest primer partit no pensem en el resultat, busquem les bones sensacions per seguir agafant el ritme. Tenir al davant un equip comptetitiu és una bona oportunitat per a nosaltres”, assegura Berni Álvarez, que considera que el partit arriba aviat per als dos conjunts però que a la vegada servirà per saber en quin punt de la preparació es troba l’equip.

L’Ibersol CBT – CB L’Hospitalet correspon a la jornada 1 de la Lliga Catalana LEB i es disputarà dissabte 12 a les 19h al pavelló del Serrallo a porta tancada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.