L’IBERSOL CBT TORNA A LA FEINA

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT TORNA A LA FEINA 191

Nou any i nous reptes per als blaus

L’Ibersol CBT torna aquest dimarts 2 de gener als entrenaments, l’equip de Berni Álvarez deixa un 2017 on ha tingut fortuna. Un any amb un descens a lliga EBA i un estiu molt complicat per problemes econòmics. Tot i un inici de temporada molt positiu, els blaus s’han vist afectats per una autèntica plaga de lesions que fan que, a manca d’un partit per acaba la primera volta, l’Ibersol CBT es troba a la setena posició, a tres victòries de les posicions de play-off. Ara els del Serrallo tornen als entrenaments amb Adrià Duch que s’ha recuperat de la seva lesió de turmell, també s’espera que David Mesa es vagi introduint a poc a poc als entrenaments i el retorn de Michael Balkovic, que tornarà a Tarragona els propers dies. Jugadors molt importants que donaran un altre ritme a l’equip i ajudarà a competir amb més garanties.

El primer objectiu del Ibersol CBT és completar dues bones setmanes d’entrenaments per arribar en bona forma al primer partit de l’any, que es jugarà a la pista de Bàsquet Arenys el proper 13 de gener, el següent partit ja serà el primer de la segona volta, a la pista del Barberà, no serà fins al 27 de gener quan els nostres debutin a casa contra el CB Sant Josep.

D’aquesta manera, l’Ibersol CBT començarà un 2018 on intentarà oblidar els problemes de lesions i aconseguir victòries que els apropi a les dues primeres posicions de la lliga, les dues úniques que donen accés al play-off per accedir a les fases d’ascens. Ara mateix, les tres victòries que els separa d’aquestes posicions semblen una distància molt important, però amb la il·lusió renovada per el retorn de jugadors importants, l’Ibersol CBT vol tornar a demostrar que és un equip que creix davant les adversitats i donar espectacle a la seva afició.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.