L’IBERSOL CBT VOL FER-SE FORT AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT VOL FER-SE FORT AL SERRALLO 153

La jornada 4 de la Lliga EBA passa aquest dissabte 13 d’octubre pel Serrallo. Ho farà a les 19h i enfrontarà a Ibersol CBT i Mataró-Feimat, un nou test on els de Berni Álvarez buscaran la quarta victòria consecutiva.

L’equip blau ha començat molt bé la temporada a nivell de resultats, compten els tres partits disputats per victòries. Allargar aquesta ratxa positiva passa per fer del Serrallo una de les pistes més difícils pels rivals.

L’Ibersol CBT recupera efectius després de diferents processos gripals que van patir la setmana passada jugadors com Torres, Zanca o Fàbregas. Per contra, Pape Mbaye segueix recuperant-se de la fascitis plantar i la seva participació al partit dependrà de la seva evolució al final de la setmana.

L’equip de Berni Álvarez es trobarà davant a un Mataró-Feimat que ve de guanyar els dos darrers partits. Cal destacar que l’únic partit a domicili que ha disputat fins al moment, contra el CB Valls Nutrion, els mataronins es van imposar per 30 punts.

L’entrenador blau destaca del rival “l’amenaça que tenen des de la línia de tres. Rebotegen bé i es passen molt bé la pilota, prenen bones decisions”. A més, Berni considera que “no és un equip en el que destaca un sol jugador, tenen molta gent amb capacitat per anotar i és un equip que és capaç de competir molt bé com a grup”. Ariño, Soler i Traver són tres dels homes importants d’aquest Mataró-Feimat i a qui els jugadors blaus hauran de vigilar d’a prop.

Finalment, Berni Álvarez assegura tenir “ganes de seguir competint com fins ara per seguir a dalt una setmana més”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.