L’IBERSOL CBT VOL LA TERCERA SEGUIDA

LEB Plata Sense comentaris a L’IBERSOL CBT VOL LA TERCERA SEGUIDA 125

Els blaus busquen confirmar el canvi de dinàmica

Després trencar la mala ratxa que va portal a l’Ibersol CBT molt a prop de les posicions de descens, sembla que els blaus comencen a veure la llum. La tornada de jugadors importants i sobretot les dues darreres victòries consecutives han rebaixat la tensió al vestuari blau. L’Ibersol CBT es troba ara mateix dues victòries per damunt de la primera plaça de play-out que ara mateix ocupa el CB Cantaires. Berni Álvarez seguirà sense poder comptar amb Dani Fernández i David Mesa per al partit de demà, la resta de jugadors han entrenat amb normalitat i estaran a les ordres del seu tècnic. En cas de victòria, l’Ibersol CBT aconseguiria tres victòries consecutives, un fet que no es produeix des de les primeres jornades de competició. El partit es jugarà al pavelló del Serrallo i es recupera l’horari habitual de les 19 h, estarà arbitrat per Miguel Ángel Soto i Alex Ming.

El rival dels blaus és l’UB Sant Adrià, els barcelonins arriben en una ratxa molt negativa, ja que han perdut els darrers quatre partits de lliga, tot i així, el bon inici de l’equip de Mario Lousame permet que l’UBSA es trobi situat a només una victòria de l’Ibersol CBT a la lliga. De fet, la primer derrota a la lliga de l’UBSA va arribar a la jornada cinc en una èpica remuntada de l’Ibersol CBT que va capgirar un partit que perdia de catorze quan faltaven quatre minuts i mig per l’acabament. Des d’aquell moment, l’UBSA només ha guanyat tres partits dels tretze disputats. Oscar Amo és el jugador més destacat de l’equip, amb un gran físic i un bon moviment de peus a la pintura, Amo anota quasi 12 punts per partit i és un dels millors jugadors en el rebot de tota la lliga amb 9,2 per partit, 4,3 en ofensius. Alberto Reyes, el seu company a la pintura és un altre referent amb 8,8 punts i 7,2 rebots, a més, Reyes és un jugador amb molta capacitat per anotar des de fora. Pau Ruzafa és el director de joc de l’UBSA, un jugador capaç de revolucionar el partit amb el seu tir exterior i amb bona visió de joc.

Berni Álvarez, entrenador de l’Ibersol CBT ha parlat sobre la importància del partit “és un partit important per a nosaltres, després de dues victòries seguides i d’haver sortit de la dinàmica tan negativa a la que estàvem, tornar a jugar al Serrallo i contra un rival directe és molt important per seguir amb la ratxa”. Per a Berni Álvarez, l’UBSA és un equip molt complicat a nivell tàctic ja que “els agrada marcar molt el joc amb alternatives defensives i el domini del rebot, tenen jugadors de qualitat com Moix que és un jugador amb molta capacitat per anotar des de fora, també Reyes és molt bon anotador”. L’entrenador de l’Ibersol CBT creu que les claus per aconseguir la victòria serà “dominar el rebot, intentar llegir bé les seves alternances defensives, sobretot quan es fiquen en zona i tindre un bon ritme de partit”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.