L’IFA CAU CONTRA EL XAMBA EN UN GRAN PARTIT

Base Sense comentaris a L’IFA CAU CONTRA EL XAMBA EN UN GRAN PARTIT 69

IFA 48 – 64 CE Xamba

El passat dissabte, l’infantil femení va guanyar molt més del que va perdre en la visita del Xamba al Pavelló del Serrallo. Un partit que les nostres van ser capaces de competir de tu a tu davant un rival que de ben segur practica un dels millors jocs de la categoria. Un inici de partit espectacular i amb molt de ritme per part de les blaves, sumat a algunes errades en bones transicions de les de Vilafranca, provocava que el CBT agafés petits avantatges durant els primers 15 minuts. Només els 5 minuts previs al descans, on el desencert blau va desaparèixer, va fer que el resultat en arribar a la mitja part fos de 22 a 27.

A la represa es va torçar el partit. 5 minuts dramàtics amb un parcial de 5 a 21 deixava a les infantils fora del partit i amb la sensació de que l’equip havia abaixat els braços.

Amb un 27 a 48, el partit s’escapava pel CBT i més quan al sisè període, la sensació era que no canviaria la dinàmica del partit. Però a partir d’aquest moment, l’IFA va tirar d’orgull: bones defenses (només 4 punts del Xamba en 10 minuts), grans contraatacs i la sensació de que les totes les noies eren capaces de sumar de la mateixa manera que ho havien fet a l’inici del partit.

Finalment, derrota però amb la sensació que l’equip té clara la línia a seguir. Diumenge a la pista del Gramenet B.C., una nova oportunitat de tornar al camí de la victòria.

Finalment, derrota, però la sensació de que l’equip té clara la línia a seguir i que de ben segur seguiran donant molta guerra a tothom. Diumenge a la pista del Gramenet B.C. esperem veure una nova mostra

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.