L’IFA FA UN GRAN PARTIT PERÒ CAU A LA PISTA DEL SAMÀ

Base Sense comentaris a L’IFA FA UN GRAN PARTIT PERÒ CAU A LA PISTA DEL SAMÀ 66

Bàsquet Samà 63 – 58 IFA

Les blaves van saber sobreposar-se a un mal inici en el que van veure’s fins a 10 punts per sota, arribant a col·locar-se amb un +8 favorable després d’un quart període magnífic (3-15), on segurament les infantils van fer els millors minuts de la temporada.

A la represa, el Samà es va refer i va igualar les coses a cop de bon joc col·lectiu i sobretot gràcies a les facilitats en el rebot defensiu de les nostres jugadores. Els minnuts passaven i el CBT no aconseguia trobar la cistella amb tanta facilitat com abans, tot i que el problema principal continuava sent el rebot, des d’on havia de néixer l’atac. Aquesta va ser la tònica de tota la segona meitat, on tot i la voluntat demostrada en els darrers minuts, aquesta va ser insuficient per cagirar el marcador i endur-se la segona victòria.

Tot i la derrota, el creixement de les infantils es veu cada setmana i de ben segur que els resultats positius arribara, ja que les noies saben on han de millorar i ara més que mai les ganes i el treball no han de desaparèixer.

Foto d’arxiu.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.